Πονόλαιμος; Propol Verde… φυσικά!

Propol Verde: Ο καθημερινός φύλακας του λαιμού επιστρατεύει τη δύναμη της φύσης και διώχνει τον πονόλαιμο.

Η ξηρότητα και οι δυσάρεστες ενοχλήσεις στο λαιμό και το φάρυγγα μπορούν να κάνουν την εμφάνιση τους προκαλώντας δυσάρεστες ενοχλήσεις:.

καιρικές εναλλαγές

Από καιρικές εναλλαγές
Όπως το χειμώνα με το έντονο κρύο με την εμφάνιση πρώτων ενοχλήσεων στο λαιμό και το φάρυγγα ή την άνοιξη με τις ξαφνικές μεταβολές της θερμοκρασίας και την υγρασία ή τον ξηρό αέρα.

ανθρώπινοι παράγοντες

Από ανθρώπινους παράγοντες
Όπως είναιη ατμοσφαιρική ρύπανση, το κάπνισμα,η έντονη χρήση κλιματιστικών σε κλειστά μη αεριζόμενα ικανοποιητικά μέρη ή χωρίς επαρκή συντήρηση των κλιματιστικών καθώς και σε μέρη με υπερβολικά υψηλή θερμοκρασία και μεγάλη ξηρότητα αέρα.

τρόπος ζωής

Από τον τρόπο ζωής μας
Η έντονη χρήση φωνής κατά τη διάρκεια της ημέρας που απαιτεί η εργασία μας, η συνομιλία και γενικά η επικοινωνία σε θορυβώδη και πολύβουα περιβάλλοντα, η παρακολούθηση και οι ζητωκραυγές ενός αγώνα..

Οι παραπάνω παράγοντες μπορεί να επηρεάζουν το λαιμό μας καθώς και την καλή κατάσταση του ανώτερου αναπνευστικού μας, αλλά όλο το σώμα μας επηρεάζεται: από τους ακούσιους μηχανισμούς όπως η κατάποση σάλιου, μέχρι τους εκούσιους όπως η λήψη τροφής ή η ομιλία που γίνονται προβληματικοί και ενοχλητικοί, με άμεσες επιπτώσεις στη διάθεση και στην κοινωνικότητα. Οι πρώτες μικρές ενοχλήσεις όπως βραχνάδα, μικρός βήχας αλλά και η κακή αναπνοή μπορεί να προδίδουν μειωμένες αντιστάσεις και αντοχές του ανοσοποιητικού συστήματος.

Οι μαλακές καραμέλες Propol Verde είναι η φυσική απάντηση στα πρώτα σημάδια του πονόλαιμου. Περιέχουν έναν πλούσιο και ξεχωριστό συνδυασμό συστατικών για την καταπολέμηση και καταπράυνση των πρώτων συμπτωμάτων του πονόλαιμου και την θωράκιση του οργανισμού.

Το Propol Verde μπορεί να βοηθήσει το σώμα όταν υπόκειται σε μεγαλύτερο στρες (π.χ. αλλαγή εποχής) υποστηρίζοντας τις λειτουργίες του ανοσοποιητικού συστήματος. Όταν ο λαιμός χρειάζεται απαλή και ζεστή αίσθηση, οι καραμέλες Propol Verde παρέχουν μια διαρκή και ευρεία δράση όπου είναι πιο αναγκαίο: θα μαλακώσουν το λαιμό σας, θα βοηθήσουν να απαλλαγείτε από πόνο και βραχνάδα και παράλληλα θα ενισχύσουν το ανοσοποιητικό σας.

Οι πληροφορίες προορίζονται για γενική πληροφόρηση και ενημέρωση του κοινού και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή ιατρού ή άλλου αρμοδίου επαγγελματία υγείας.