Συστατικά και οφέλη

Το Propol Verde περιέχει ως βάση την πρόπολη – γνωστή για τις αντιβακτηριακές και αντιοξειδωτικές της ιδιότητες από την αρχαιότητα – και μέλι, Βιταμίνη C και Ψευδάργυρο για την μείωση της έντασης των συμπτωμάτων, αντιοξειδωτική δράση αλλά και για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού με φυσικό τρόπο.

Η ξηρότητα και οι δυσάρεστες ενοχλήσεις στο λαιμό και το φάρυγγα μπορούν να κάνουν την εμφάνιση τους προκαλώντας δυσάρεστες ενοχλήσεις:.

Πρόπολη

Πρόπολη
Φυσικό συστατικό που παράγεται από τις μέλισσες και χρησιμοποιείται για να προστατέψει τις κυψέλες ενάντια στα βακτήρια και τις εξωτερικές επιθέσεις. Με αντιϊκές, αντισηπτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες, συνεισφέρει στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του πονόλαιμου και του κρυολογήματος.

Μέλι

Μέλι
Αρχέγονο συστατικό που χρησιμοποιείται για τις αντιμικροβιακές και αντιοξειδωτικές του ιδιότητες με θεραπευτικά αποτελέσματα, λόγω των φλαβονοειδών που περιέχει.

Βιταμίνη C

Βιταμίνη C
Η Σημαντικός παράγοντας για τον ανθρώπινο οργανισμό που δεν μπορεί να την παράγει ανεξάρτητα, συμβάλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.

Εκχύλισμα ρίζας αλθαίας (Althaea Officinalis L.)

Εκχύλισμα ρίζας αλθαίας (Althaea Officinalis L.)
Συμβάλει στη συμπτωματική αντιμετώπιση στοματοφαρυγγικών ερεθισμών καθώς και του ξηρού βήχα, απαλύνοντας τον τοπικό ερεθισμό και φλεγμονή.

Ψευδάργυρος

Ψευδάργυρος
Συνεισφέρει στην φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού και μπορεί να έχει δευτερεύουσα αντιοξειδωτική δράση. Πολλά ένζυμα το χρησιμοποιούν στο μεταβολισμό τους ενώ διάφορες κλινικές δοκιμές έχουν επιβεβαιώσει την δυναμική του ψευδαργύρου στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων και την βελτίωση της ανάκαμψης από κρυολόγημα και πονόλαιμο.

Εκχύλισμα ρίζας κουρκουμά (Curcuma Longa L.)

Εκχύλισμα ρίζας κουρκουμά (Curcuma Longa L.)
Ένας επίσης αντιμικροβιακός παράγοντας με ευρεία δράση και παραδοσιακή χρήση που αναστέλλει τη δράση διαφόρων παραγόντων της φλεγμονώδους διεργασίας.

Οι πληροφορίες προορίζονται για γενική πληροφόρηση και ενημέρωση του κοινού και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή ιατρού ή άλλου αρμοδίου επαγγελματία υγείας.